Marturie

Scrie o marturie aici despre Parintele Argatu

Articole recente
Scrie un articol
21.02.2011- Am fost mare comunist si nu stiam de biserica...
Ma numesc Cailean Stefan din Bucuresti, strada Petre Antonescu 13... Am fost mare comunist si nu stiam de biserica, de post, de rugaciune, de spovedanie, de impartasanie, ba luptam contra Bisericii, contra Maicii Domnului si sfintilor.
Dumnezeu m-a trezit la timp, dandu-mi un necaz, adica, un copil bolnav care nu se putea face bine decat prin biserica. Asa am ajuns la Parintele Ilarion Argatu de laq Manastirea Antim, era prin anul 1973.
Parintele m-a convertit la credinta, la Maica Domnului, prin rugaciuni, prin cateheze, prin predici, prin sfaturi ziditoare de suflet, prin post, fapte bune, ani de zile.
Asa am devenit credincios.
Am fost la sfintirea bisericii din Boroaia unde ctitor a fost Parintele Ilarion Argatu.
Cand Parintele a ajuns la Cernica il vizitam, dadeam acatiste si mi-a prezentat pe fratele sau Parintele Vasile ce avea multi copii si toti preoti si acum fac legatura ca unul dintre acestia erati sfintia voastra Ioan V Argatu care v-am gasit in ziar ctitorind  biserica cea mare si frumoasa de la Falticeni-Suceava.
Cu bucurie am citit articolul si iata ca va scriu sa-mi dati binecuvantare sa devin si eu ctitor mai mic la Biserica sfintiei voastre in plin santier...
Citesc cartea sfintiei voastre cu intrebari si raspunsuri date de Parintele Ilarion Argatu, cartea este de mare folos sufletesc.. Cu plecaciune . Stefan.


Comentarii

- 2011-09-17 22:52:14
Eliberarea de sub jugul unor stapaniri politice porneste de la eliberarea de sub ideologiile de sorginte demonica care le sustin. De aceea caracterul de exorcizare a convertirii de mai sus! Este o lucrare apostolica!


Adauga un comentariu

Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti autentificat.

Iisus Hristos
AutentificareInregistrare
Recuperare parola

Vizitatori

Afisari azi: 10334
Afisari total: 29089007
Vizitatori online: 3

Magazin online
Newsletter

   

Articole recente
Scrie un articol